HVEM ER VI

Vi er en entreprenørvirksomhed i konstant udvikling med meget kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi udfører små som store anlægsarbejder.

Vi leverer bæredygtige totalløsninger indenfor kloakering, dræning og vandløbsvedligeholdelse samt grøn vedligehold og ridebaner. Vi har de seneste år har udført større kloakeringsarbejder for bl.a. Odsherred Forsyning, herunder tryksat kloaksystem, hvor hver husejer har egen spildevandspumpe.

Derudover har vi udført rigtig mange drænprojekter, primært markdræn men også i f.eks. sommerhusbebyggelser.

Flere af vores maskiner er miljøcertificeret, og kører på biologisk nedbrydelig olie.

Vores kunder er ofte private grundejere, men Entreprenørfirmaet udfører også mange opgaver for Forsvaret, Søværnet, Kommuner, Skov- og Naturstyrelsen, Grundejerforeninger samt Vandværker.

Vi går op i, at vores kunder er tilfredse med det udførte arbejde, og derfor lægger vi stor vægt på kvalitet – både i de materialer vi bruger til opgaven samt under byggeprocessen.

Vores virksomhed beskæftiger bl.a. autoriseret kloakmester, struktør, rørlæggere, svejseoperatør i PE, muffe- & stuksvejsning, TV-inspektionsoperatør samt åmandsuddannet medarbejdere. Herudover erfarne maskinførere.

Vores største force er vores engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere, hvoraf flere har været beskæftiget i virksomheden i adskillige år.

Entreprenørfimaet Schak Gaarde ApS arbejder efter et langsigtet koncept, hvor nytænkning og visioner sammen med udførte projekter af høj kvalitet, skal styrke samarbejdet til vore kunder og kompetencen til at opfylde fremtidige krav.

KONTAKT OS